Hvis jeg bare puster lenge nok.
Janna Thöle-Juul (DE) and Iselin Kleiva (NO)
07 - 22 September

PICTURES FROM THE EXHIBITION (ArtScene Trondheim)

(Text currently not available in English)

Kunstnernes arbeider møter hverandre gjennom bevegelse og nærvær i scenarier eller hendelser som kan la seg overføre til menneskelig erfaring og samhandling, til kroppen og vår egen natur. En stemmelyd kommer og går, møter deg før verket med lukten av jord, moldmørket. Arbeidene finner noe felles i den forsiktige berøringens potensielle brutalitet gjennom langsom vedvarende påvirknet multisensorisk møte i RAKEs gallerirom.

Janna Thöle-­Juul (f.1979,Tyskland) er uteksaminert med Master i kunst fra Kunsthøgskolen i Bergen i 2012. Hun har blant annet stilt ut på Bergen Kunstmuseum, Bergen Kunsthall, Oslo kunstforening, Pink Cube, Noplace og Vestlandsutstillingen 2013. Hun er medlem av Nordnorske Billedkunstnere og bosatt i Svolvær.

Iselin Kleiva (f.1983,Trondheim) er uteksaminert med Master i Kunst fra Kunsthøgskolen i Bergen våren 2012 og er nå bosatt i Oslo. Tidligere har hun deltatt på gruppeutstillinger i Tyskland, Sverige og England og har vært gjesteutstiller på Vestlandsutstillingen. Hun er medlem av Tegnerforbundet.